Wat dacht u van een culinaire wandeling bij Heidehof?
Voorafgaand aan uw diner maakt u een keuze van 2 gerechten uit iedere door u gewenste gang.
Uw gasten maken ter plaatse een keuze uit deze door u van tevoren aan ons doorgegeven gerechten.
Voorgerechten
* Salade van gerookte kip met gebakken spekjes en een honing/mosterd dressing
* Carpaccio van de runderhaas met Old Amsterdamskaas en een walnotendressing
* Salade met gerookte ham en een crostini met olijventapenade
* Taartje van gerookte zalm met rode ui en een bieslookmayonaise
****
Soepen
* Heldere runderbouillon met tuinkruiden
* Licht romige pommedori tomatensoep met bosui
* Romige bospaddestoelensoep
****
Hoofdgerechten
* Gebakken varkenshaas omwikkeld met parmaham en een romige saus van champignons
* Gebakken kalfsbiefstukjes met een saus van sjalotjes
* Gebakken vleestrio van kalf, – runder – en varkenshaas met een rode wijnsaus
* In roomboter gebakken zonnevisfilet met een tomatensaus
* Gebakken zalmfilet met een witte wijn- tuinkruidensaus
* Gebakken vistrio van kabeljauw, zalm en gebakken scampi’s met een kreeftensaus
****
Grand dessert Heidehof
€ 30,00 per persoon
Voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter en tapenade.
Hoofdgerechten worden geserveerd met Verse seizoensgroenten, drie soorten aardappelgarnituren en een frisse rauwkostsalade.
De keuken
is geopend
Maandag t/m vrijdag *
* woensdag gesloten
11.00 - 21.00 uur
Zaterdag & Zondag
11.00 - 21.00 uur
