Diner arrangement

Wat dacht u van een culinaire wandeling bij Heidehof?

Voorafgaand aan uw diner maakt u een keuze van 2 gerechten uit iedere door u gewenste gang.
Uw gasten maken ter plaatse een keuze uit deze door u van tevoren aan ons doorgegeven gerechten.

Voorgerechten
* Salade van gerookte kip met gebakken spekjes en een honing/mosterd dressing
* Carpaccio van de runderhaas met Old Amsterdamskaas en een walnotendressing
* Salade met gerookte ham en een crostini met olijventapenade
* Taartje van gerookte zalm met rode ui en een bieslookmayonaise

****

Soepen
* Heldere runderbouillon met tuinkruiden
* Licht romige pommedori tomatensoep met bosui
* Romige bospaddestoelensoep

****

Hoofdgerechten
* Gebakken varkenshaas omwikkeld met parmaham en een romige saus van champignons
* Gebakken kalfsbiefstukjes met een saus van sjalotjes
* Gebakken vleestrio van kalf, – runder – en varkenshaas met een rode wijnsaus
* In roomboter gebakken zonnevisfilet met een tomatensaus
* Gebakken zalmfilet met een witte wijn- tuinkruidensaus
* Gebakken vistrio van kabeljauw, zalm en gebakken scampi’s met een kreeftensaus

****

Grand dessert Heidehof

€ 30,00 per persoon

Voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter en tapenade.

Hoofdgerechten worden geserveerd met Verse seizoensgroenten, drie soorten aardappelgarnituren en een frisse rauwkostsalade.

    Reserveren?

    Bel ons om uw reservering te plaatsen

    T: 0493-491564

    Of vul onderstaand formulier in
    Wij sturen u bevestiging van uw reservering terug.




    Cadeautip!

    De keuken
    is geopend

    Maandag t/m vrijdag *
    * woensdag gesloten

    11.00 - 21.00 uur

    Zaterdag & Zondag

    11.00 - 21.00 uur

    Openingstijden
    Cafetaria

    Maandag t/m vrijdag *
    * woensdag gesloten

    11.30 - 21.00 uur

    Zaterdag & Zondag

    11.30 - 21.00 uur

    Scroll to top